Støtdempere + MC-tilhenger + Künzi koker

Noen tilbakemeldinger fra kunder.

10.05.17

Fra Duc Mai-The ( BMW R 1150 GS)

Hei Maarten. 

I helgen var det grustur. 400 km, stort sett på grus, i Sverige og Norge. Med utgangspunkt i Morokulien. Demperne har gitt meg en ny sykkel. Den svelger humper og spor, er stabil og svært tillitvekkende. 

Ville bare takke for god service og stort smil og ønske deg en fin sesong på to hjul.

Beste hilsen Duc Mai-The, Grorud. 

07.10.15

Fra Dag Bjerke har jeg i dag mottatt følgende tilbakemelding:

Hei Maarten,

benytter anledningen til å gi min tilbakemelding på Wilbers produktene jeg kjøpte til sesongstart i år. Til min K100RS ble det montert bakdemper samt progressive fjærer til framgaffel, og alt ble levert tilpasset min kjørestil og type kjøring. Etter en flott tur gjennom Telemark sist helg regner jeg med at sesongen snart er over og det er tid for en tilbakemelding. I løpet av sesongen har jeg kjørt ca 4000 km, stort sett alene med helgeoppakning, men en langtur til Sverige og Danmark med passasjer og full oppakning ble det også tid til. På alle måter er jeg veldig godt fornøyd med Wilbers demper og fjærer. At det skulle fungere bra med solo-kjøring hadde jeg forventet, men også med passasjer og oppakning fungerte det fint, riktignok på veier med godt banelegeme. Jeg opplever at sykkelen ble mye bedre å kjøre, spesielt på dårlige veier, det er ikke lenger problemer med å holde sporet i svinger selv om veilegemet er ujavnt (som det ofte er i Norge). Til og med en tidligere tendens til «wobling» i framgaffel rundt 80 km/t er borte.

 Som du forstår er jeg veldig fornøyd med de produktene du sendte meg, min K100RS er nå en sykkel jeg trives veldig bra på og har ikke noe behov for å bytte til noe annet. Jeg anbefaler alle som vil høre på å sjekke ut dine produkter. Lovprisingen gjelder også din servicevennlighet og raske ekspedering av bestillingen.

 Så mange takk for handelen,

så er det ikke lenge før våren er her igjen.

 Mvh Dag

28.9.15

Fra Harald Enevoldsen (som fikk 640 bakdemper + hydraulisk fjernstyring, progressive gaffelfjøærer + olje) har jeg mottatt følgende tilbakemelding:

Hei Maarten.

Jeg håper du har fått pengene for fjæringen jeg kjøpte av deg til min Pan European.

Jeg har fått, montert og prøvekjørt en tur fra Drammen via Trollstigen til Geiranger, Stryn, Sogndal og over hemsedalsfjellet.

Jeg må bare si, for en fantastisk sykkel jeg har fått, så utrolig mye bedre å kjøre, spesielt i svingene.

Jeg kommer til å anbefale alle som spør meg om å fjæring om å bytte, det er ingen ting å lure på.

Vennlig hilsen, Harald

 


17.08.15

BIKE
I Nr. 8/15 av BIKE kan du lese en beretning om en "oppdatering" av en Honda Fireblad. Det var selveste redaktøren som kjøpte seg en Wilbers bakdemper av typen 643, har du en mulighet så les den positive omtalen.

05.05.15

Fra Aslak Furfjord har jeg mottatt følgende tekst i dag:

Hei! Det var en fryd å kjøre med den nye Wilbers demperen på dårlige Senja veier!

Tenker med gru på original demperen som var som en gyngestol! Ein Schaukelsessel!

Bra at man har fem års garanti .

Tyskerne lager gode produkter!

Å betale 13000 kr for Øhlins( demper dvs 6-7000 kr for merket) det gjør jeg ikke! Ikke er de noe bedre heller!

God helg

En meget fornøyd Aslak

29.04.2015

Her kommer en melding fra fornøyd BMW K75 eier:

Hei Maarten

Tenkte bare jeg ville gi deg en umiddelbar og positiv tilbakemelding på den nye støtdemperen du har levert.

Det er virkelig stor forskjell på denne og den gamle standarddemperen jeg hadde, som nok var ganske sliten. 

Jeg kjørte en flott ettermiddagstur i går på en 12-15 mil og jeg må si at både i svinger og på ujevn vei ga det meg en følelse av at jeg hadde byttet ut mye mer enn bare bakre støtdemper.

 Jeg vil på sikt vurdere også å bytte til progressive fjærer foran.  En venn av meg, Dag Bjerke, har/eller holder på med å skifte til dette på sin K100 i tillegg til bakre demper.  Venter spent på hans erfaringer med dette.

Snakkes       

Med vennlig hilsen
Øivind

11.06.2014

her kommer en melding fra Jarle delbikk som eier en Suzuki Burgmann 650.

Hei igjen. Da er fjærene montert i framgaffelen på min Suzuki Burgmann 650. Sykkelen har bare gått 1800 km så langt men hadde jeg vist hvor mye bedre den ble med nye fjærer hadde jeg jeg kjøpt og montert de allerede da sykkelen var ny. Forsjellen med Wilbers fjærer og gaffelolje var STOR.

Det er ingen slag i styret og resten av sykkelen ved kjøring på normale norske asfaltveier lengre. Gaffelen med fabrikfjærene i bunnet ut ved flere anledninger i humper og telehiv, noe som er helt borte nå.

Sykkelen er mye mer stabil ved kjøring i svinger og kjennes generell mye mer "tight" ut en før. Veldig lite dykking ved hard oppbremsing i forhold til før. Stor forskjell som sagt. Tenkte at jeg måtte gi deg en tilbakemelding i og med at jeg er så fornøyd ned byttet.

Mvh . Jarle Delbekk

 

20.05.2014

her kommer en mailhilsen fra eieren Odd Bråstad, eieren av en Suzuki GSF 1200 Babdit.

Hei, ville bare fortelle at etter noen vestlandsturer så kan jeg bare konstattere at jeg jikk en helt ny kjøreopplevelse med nye Wilbers gaffelfjærer og bakdemper. Det ble en helt ny sykkel. Stor fornøyd. Takk for handelen. mvh Odd Båstad.

15.7.13 - beklager at jeg har forsømt å følge opp alle de positive tilbakemeldinger jeg får, me skal prøve å skjerpe meg. Her kommer 2 fra de siste dager.

15.7.13

E-post fra Jonny Kristiansen:

Hei, jeg kjøpte en Wilbers demper til en Africa Twin av deg for en par uker siden. Den er nå testet ut på alle underlag og jeg er kjempe fornøyd med demperen. Sender deg et bilde av AT,n på grustur 14. juli 2013. Du må gjerne bruke det som en referanse om du vil.

Mvh. En meget fornøyd kunde, Jonny Kristiansen

AT1.jpg12.7.13

MC-Avisa journalisten Svein berli fikk montert ny bakdemper og ombygget gaffel på sin Triumph Trophy 1200 far litt siden. Nå er han på ferie i Alpene og ringte med en kort beskjed. "vil bare sende en kort beskjed før jeg kommer hjem. Er meget fornøyd, har fått en ny sykkel"


18.12.12

Brynjulf Hvidsten har send følgende e-post i dag.

Hei,

Eg beklager att det har tatt så lang tid ( 1 heil sesong) før du får tilbakemelding på Wesa som vart montert på min GSA 2012 modell.

Er et heilt anna oppsett med WESA enn original ESA ! !

Forskjell mellom normal og komford innstilling er mykje meir tydelig enn originalt. Demperen framme er fastare en originalt.

Etter ein heil sesong i salen, kan eg berre seia at eg er veldig fornøgd med Wilbers sitt oppsett og kan berre anbefala Wesa på det sterkaste til alle som har GS/GSA. Dette vil eg anbefale selv om mc'en ikke skal senkas, men skal ha normal høyde. (min er senket med 50mm)

Vidare skal eg helsa fra min kone som fikk  sin F 650 GS 2010 senket med nye Wilbers gaffelfjører og ny Wilbers bakdemper med 50mm. Mc'en er vorte mye bedre å hjøre, selv om den er senket. Under bremsinger er det stor forskjell på forgaffelen etter de nye progressive fjørene kom i.

Takker for MEGET GOD SERVICE i forbindelse med kjøp og ombygging av dempere.

God Jul og Godt Nyttår !

Mvh

Bryn

Bryn sin BMW med WESA og senket.


30.07.12

Har fått montert alt og det ble et glimrende resultat. Takk for god service og oppfølging.

Georg (Honda CB 750)

+++++++

Hei igjen Maarten. Demperne er ankommet og montert på bilen allerede. Prøvekjørte idag og bilen kjentes ut som en hel ny bil. Fast og meget stabil i svingene. Er meget fornøyd med de nye demperne. Mvh Rolf Eidem (Ferrari 308 GTS)

+++++++

Da er demperen på plass. Virker som en stor forbedring. Takk for god service.

Ole Bang (Honda XL 1000)

+++++++

Da var både fjærer og demper montert.

Da var både fjærer og demper montert. Hadde vel ikke trudd det skulle gjøre så stor forskjell, hadde en prøvetur i går på favorittveien, selvfølgelig med masse svinger. Vart en helt annen sykkel, nesten ikke dykking under bremsing, samtidig som komforten var enda bedre en original. Når det gjelder demperen merket jeg med ein gang at den var stivere. men det som var det beste var at istendenfor "ginging" på litt dårlig vei, føltes det heller som den flyter over . Sykkelen ble mye meir kvikkstyrt, og gleder meg allerede til helgen. Kan anbefale Wilbert fjærer og demper på det sterkeste. Verdt kvar einaste krone. Blir nok ikke bytte av sykkel dei fyrste åra nå nei. Til opplysning var min Fazer bare gått 30000, så dempingen bør ikkje være utslitt heller. Er vel bare det at der er forskjell i dempere ja !

Mvh.   Geir-Ove Vikene (Yamaha Fazer)


Hei !

Takker meget for "ny" mc, monterte dempere og overhalte gaffelen i går og etterpå fikk jeg opplevelse av en ny motorsykkel. Prøvde for litt siden en ny Varadero, men føler nå at kjøreegenskapen på min sykkel er bedre en på den nye typen Varadero

Mvh.  Ple H. Sørli (Honda Varadero)


15.09.08

16.000 km med EZS henger på en sommer.

Min kunde Geir Halland har send følgende brev + bilder.

Hei Maarten

Om ikke lenge er sesongen over for oss "pingler" som setter inn mc"en før
snøen kommer.
Jeg kjøpte en EZS tilhenger av deg i våres og etter ca 18000 km hvorav ca
16000 kjørte km med tilhenger vil jeg bare informere om at jeg er meget godt
fornøyd.
Tilhengeren har vært brukt til alt fra ved kjøring (da ble den tung)
frakting av bildekk, tur kjøring på Færøyene, Island, Skottland, England;
Danmark, Tyskland, Polen, Latvia, Litauen, Estland og Sverige jo da har vært
i Norge også..
Bruker den også i forbindelse med varekjøring i arbeide.
Jeg har kjørt på små veier, motorveier, grusveier. Det går fint å tråkle seg
mellom trafikken bare en husker at en er litt lengre enn normalt.
Bare en passer på å pakke riktig med ca 15 til 20 kg på "kula" er det ingen
problem. Problemet er at den vekker oppsikt (gøy i begynnelsen) utrolig
mange vil ta bilde.
I Potsdam kjørte jeg på fortauet fordi belegningen i veien var helt elendig,
selvfølgelig kom politiet og vi hadde en hyggelig prat om Tilhengeren og så
var bare å kjøre videre, på fortauet.
I Latvia ble jeg stoppet av en kar og jeg måtte bli med han fordi han ville
vise kameratene sine hva han hadde sett for ellers ville de ikke tro han når
han fortalte, hyggelige mennesker.
Bildene er fra Island turen i mai, der får man vist nok ikke registrert
tilhenger på mc.
Dette var bare litt fra en fornøyd kunde.

Med vennlig hilsen
Geir Halland

 

wpe5.jpg (62599 byte) wpe16.jpg (46777 byte)

Klikk på bildene så blir de store


07.07.08

Fornøyd med sin Honda 1300

Beklager at jeg ikke har sendt deg tilbake melding før men har ikke hatt tid til å få montert demperen før i vår slik at det er først i år jeg har fått testet Wilbers demperene byttet både gaffel fjærene og ny demper til min Honda pan europeen st 1300. Det er utrolig hva nye dempere kan gjøre sykkelen var gått 17000 km når jeg byttet så orginal demperene skulle ikke være utslitt.Det første en merket var at komforten var blitt betydelig bedre og på svingete vei var sykkelen blitt adskilig hardere og mye bedre.Føler at en har fått en helt ny mc.Utbedringen er verd hver krone,en vil ikke tro at det er så stor forskjell før en har prøvd det selv. Hvis en ønsker bedre kjøre egenskaper noe de fleste ønsker, ta og begynn med fjæringen på sykkelen det er vel anvendte penger.
Hilsen Per Knudsen Arendal

28.04.08

Fornøyd kunde.

Hei, jeg ville bare gi en liten tilbakemelding etter at jeg hadde montert de nye demperne fra Wilbers. Min Trophy 900 ble som ny, ufattelig hva en så liten endring kan gjøre. Oppsettet på demperene ser ut til å være helt perfekt med meg alene. Når det gjelder med passasjer må jeg kanskje justere litt på retur, ikke bare fjærspenning, men dette virket helt utrolig bra.

Vennlig hilsen

Thor Arne


23.10.07

EML-Norge har send en E-mail til meg.

Nedenfor kan du lese denne (signert: Torbjørn Oppheim)

Da du ikke er autorisert EML-forhandler, ønsker vi å presisere noen punkter i forhold til din markedsføring av EML sidevogner:
1    Det er EML-fabrikkens policy at kun godkjente forhandlere kan bruke EML's logo i forbindelse med markedsføring. Vi vil derfor be deg om å fjerne den fra dine hjemmesider snarest. Du har heller ikke tillatelse til å bruke EML-logoen i annen markedsføring, eller på annen måte utgi deg for å være EML-forhandler eller å ha annen tilknytning til EML-organisasjonen.
2    På dine hjemmesider har du en del faktafeil om EML og EML's produkter. Dette ber vi deg om å rette opp. Det dreier seg om tekster som:
"EML sidevogner kan selvsagt kjøpes separat, men som regel leveres de komplett med sykkelkit for en eller annen motorsykkel."
EML leverer separate vogner og slike sett kun til de som er godkjent av fabrikken til å bygge om sykler og montere sidevogner! De selger altså ikke til hvem som helst (selv om noen forhandlere muligens gjør det uten fabrikkens tillatelse).
Dessuten har du skrevet at "GT 2001 er toppmodellen fra EML". Men det er GT Twin som har vært toppmodellen i snart 4 år nå!
3    Noen av dine kunder lever tydeligvis i den villfarelsen at deres sykler er fabrikkombygde. Vi ber deg derfor bidra til at slike missforståelser ikke oppstår, da dette er svært uheldig i forhold til hva ny eier tror han kan ha av garantier osv. Vi er kjent med at denne BMWen (se linken): http://www.maartensimport.no/wpe43.jpg
ved videresalg er oppgitt å være fabrikkombygd, mens den sannsynligvis er bygget om hos Stahmer, som jo kun er en forhandler.
For EML
Torbjørn Opheim

På dette har jeg svart.

Hallo,
som du kan kontrollere har jeg nå fjernet EML Logo fra min side, dersom det fremdeles finnes en gjemt et sted som jeg ikke har oppdaget så vær grei og gi beskjed.
Likedan har jeg rettet teksten vedrørende toppmodellen, håper du er fornøyd med endringen.
Så til en par fakta:
Det finnes overhode ingen restriksjoner, forbud osv for å importere merkevare via andre kanaler en landets importører. (jeg er ingen nybegynner i bransjen for å kjenne regelverket).
Du skriver jo korrekt på din hjemmeside "hovedimportør". Ergo - er du klar over at du ikke kan stoppe andre i å importere.
Stahmer kan selge EML produkter til hvem som helst og selger den dag i dag til andre forhandlere i Tyskland, Danmark, Finland, Sverige og oss. Stahmer reddet i sin tid EML etter konkursen/akkorden med betydelige investeringer. Bare som en orientering. Dersom du er av den oppfatning at Stahmer ikke kan gjøre dette så bør du oppdatere dine kunnskaper.
Ingen av mine kunder har noen sinne fått en opplysning av meg om at syklene er fabrikkombygde, bortsett EZS. Her jobbes med åpne kort og de sier - syklene bygges om enten hos Stahmer i Tyskland eller hos EZS i Holland. (Du kjenner sikkert fortellingen om fabrikksledelsen som gikk ut med an beskjed til produksjonen, som så gikk til formannen, så til gruppeleder og så til arbeiderne - og hva beskjed det var da den kom ditt.)
Når det gjelder garanti på EML produkter fra Stahmer så finnes det ikke noe problem, dette fungerer knirkefritt i de tilfeller det har forekommet.
EML produktene ivaretas på en profesjonell måte av Stahmer, også etter-servicen er upåklagelig.
Jeg besøkte EML for noen år siden og ba om agenturet for Norge, den gangen sa junior at de ikke ville gi enimport til noen som helst, men jeg kunne gjerne kjøpe (det var den gangen) men jeg bestemte meg da å innlede samarbeide med Stahmer i og med at det var kortere avstand for å levere/hente sykler og at hans rykte for skikkelig arbeid var plettfritt.
Det var en tid her i landet da EML-service var nærsagd fraværende og jeg fikk gjentatte henvendelser om jeg ikke kunne hjelpe via mine forbindelser. Slik startet det. Derfor håper jeg at du forstår at jeg har bidratt vesentlig for et godt merkesrykte for EML her i Norge.
Nå er du på banen og ønsker sikkert å gi en god service og selge produktene, helt innlysende. Når det gjelder min virksomhet så fortsetter den (så lenge jeg har lyst til det) som hittil, i fullt lovlige handelsformer og med den service jeg pleier å yte.
Håper på forståelse og ønsker deg en fin dag.
Vennlig hilsen.
Maarten

Ved å la dere se disse 2 e-mail håper jeg at det ikke foreligger noen misforståelser og at dere kan stole på meg når det gjelder spørsmål, levering, fagarbeid og service, slik som hittil.


25.05.06

Nedenfor vises en par av de siste meldinger fra fornøyde kunder (klagebrev finnes hittil - heldigvis - ikke)

Fra Wilbers Kunde

Hei.
Takk for rask og god service. Sykkelen var ikke til å kjenne igjen, så vel investerte penger.
mvh
Einar Bauger

Fra Wilbers Kunde

Hallo og takk
Ville bare si i fra at demperene du sendete meg er meget gode og at jeg er veldig godt fornøyd med servisen din. Kommer også til å anbefale deg når det er snakk om dempere, som det jo er i sykkelkretser selv i Hallingdal
med hilsen
Finn Bøhn
Share on Facebook

© 2020 Maartens Import