Støtdempere + MC-tilhenger + Künzi koker

Nå har den kommet - Maartens selvbiografi:

"Hollender funnet på Sognefjell"

 Bestilles slik- ved å sende en sms til Maarten 915 52 903 og oppgi din adresse. Eller send en mail til maarten@4768.no  Dersom du skal gi boken i gave så skriv fornavnet til vedkommende i bestillingen. Boken sendes signert, faktura (kr.298.- for boken og kr.85.- i porto, dersom du bestiller 2 bøker blir portoandel kr.100,- ved 3 eller flere bøker sendes de portofritt) følger i sendingen - du betaler etter mottak.


25.11.16

Boksalget har utviklet seg i en uventet positiv retning:  Vanlige mennesker - ikke motorsyklister -har begynnt å kjøpe boken. Det viser at innholdet har åpenbare interessante sider utenom mc fortellinger.

24.11.16

Positive omtaler fortsetter å strømme inn, her kan du lese dagens:

Hei Maarten, og takk for hurtig respons ved bokforsendelse!

Eg er imponert over boka du har skreve! Det var ei heilt anna bok enn eg hadde førestillt meg på førehand. Så velskriven at ein kunne tru du var ein dreven forfattar! Det er spesielt interessant å lesa om livet ditt før motorsykkelinteressa fanga deg. Du skriv særs fint og djupt om kjensler, tankar og livet, stadig på flyttefot, og med ei særdeles sterk, einsleg mor som skulle oppdra deg. Sterkt og ope! – Elles er det mange ting etter 1965, då eg første gong trefte deg, som eg ikkje visste om deg. Eg kunne tatt fram mange deler av innhaldet i boka, men nøyer meg med dette: Tusen takk for fin opplevelse! Det er lenge sidan eg las ei så interessant bok, uansett genre!

Mvh

Viggo Agdestein

Eg er imponert over boka du har skreve! Det var ei heilt anna bok enn eg hadde førestillt meg på førehand

12.10.16

Les denne positive omtalen i MC-Bladet 4/16. Klikk på bildet så blir det stort.

Bokanmelder Svein Berli – skriver:

 Det hadde kanskje vært naturlig å tro at når en mann som Maarten Mager skriver bok, vil det handle om motorsykler og mer motorsykler. «Hollenderen funnet på Sognefjellet» er i midlertid mye mer enn det – det er en bok som forteller om et menneskeliv som er så rikt på begivenheter at det ville tatt pusten fra de fleste. Boken er nådeløst naken – Mager forteller oppriktig, levende og kanskje til dels subjektivt om tildragelsene som ble knyttet sammen til et liv. Hans beskrivelser av begivenheter og mennesker er dypt personlige og jeg sitter igjen med en bestemt følelse av at dette er en beretning som er skrevet fra hjertet og med en ærlighet som til tider kan være nådeløs. Språkføringen er formet av at han har vokst opp med en rekke forskjellige språk og det er med å gi boken egenart og personlighet.

 Det er svært få som har hatt en så markant innflytelse på MC-miljøet i Norge som Maarten Mager. «Hollender funnet på Sognefjellet» er en bok med rikelig innslag av dramatikk, anekdoter, humor, opplevelser som grenser til det eventyrlige og, selvfølgelig, en god dose motorsykkel. Noe annet hadde vært galt. Mager er motorsyklist på sin hals og valgte å bruke store deler av sitt liv på ting som har med motorsykkel å gjøre. Men – han er også et menneske som har en historie å fortelle – en historie som kan være vel verd å lese.

28.09.16 - Meget positiv anmeldelse i MC-Bladet nr.4/16

Anmelder Tore Huseby presenterte boken over 2 sider: her gjengir jeg bare siste avsnitt:

Konklusjon. Undertegnede har lest det meste av norskskrevet MC-litteratur de siste 40 årene. Mye av dette har vært godt stoff. Men,den mest uvanlige, merkverdige og fantastiske boka er utvilsomt denne. Norge har hatt kjempeflaks som fikk tilført denne rudende skikkelsen i norsk motorsykkelmiljø. Det er bare å sende mail til Maarten sjøl og bestille boka.

20.09.16 - Nå solgt over 250 eksemplarer, har du kjøpt?

10.08.16 - en positiv tilbakemelding fra den svenske yrkes journalisten Arne Hedin.

Boken

Än en gång, tack för den fina boken. 

12.07.16 - hittil solgt over 150 eksemplarer. Det som er mest gledelig er de mange positive tilbakemeldinger fra kjøpere som takker for interessant stoff og leseopplevelse.

Noen setninger fra lesere: ...veldig bra bok...fasinerende å lese.....utrolig at du våget å være så åpen....burde leses av alle Mc interesserte.....et stykke norsk MC historie.....det interessanteste å lese var faktisk ikke alt om MC men det over ditt liv..... vågalt åpen skrevet....Gripende, morsom og historisk vekkende  bok - jeg skal anmelde den i NMCU-bladet 

Geir Folke-Olsen skrev innlegg på tidslinjen din

Boken har også 127 bilder. Prisen er kr.298.- + eventuell porto 75.-

Den bestilles hos: Maarten Mager, Skogly, 4768 Engesland, eller mail maarten@4768.no  t.915 52 903

Betaling: Jeg stoler på folk flest - så jeg legger en regning i sendingen og du betaler via nettbank etter mottak.

Share on Facebook

© 2018 Maartens Import